ABOUT

Gerlne Hornsveld

' I am, because we are' 

- Ubuntu -

"IK VERTAAL JOUW INNERLIJK

NAAR EEN KRACHTIGE UITSTRALING"

Inmiddels ben ik meer dan twintig jaar werkzaam in de detailhandel.

Van het runnen van eigen winkels en een fulltime carrière als stylist voor tv-commercials, films en shoots voor grote tijdschriften tot de personal styling van verschillende persoonlijkheden, bekend en onbekend.

Ik heb keer op keer ervaren wat ik kan bijdragen aan de persoonlijke (stijl)ontwikkeling van iemand. Hierin ben ik altijd op zoek naar verbinding en verdieping. 

Ik geloof in een wereld waarin we minder oordelen en veroordelen. Dat begint met respect, liefde en bewondering voor jezelf. Met mijn knowhow help ik jou je Signature Style te ontwikkelen, een (nieuw) stukje identiteit bloot te leggen, met als belangrijkste boodschap: 'Je bent perfect zoals je bent'. Hoe fijn is het als je dit ook écht kan voelen? Kleding is één van de bouwstenen die bijdragen aan jouw zichtbaarheid.

Sinds een jaar bestaat de Style Academy. Het delen van mijn expertise is een droom die uitkomt! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn kennis en enthousiasme mag doorgeven aan nieuwe Style Coaches is spé.

“Mijn streven is het innerlijk en uiterlijk met elkaar te verbinden en in harmonie te brengen. Wat je ziet, dat klopt. Wat je voelt, dat echoed. Wat je uitstraalt, dat resoneert. Geen outfit is compleet zonder gevoel en emotie. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen, zonder afstand te doen van hun ware indentiteit en zijn. Het moet te allen tijde blijven aansluiten bij wie jij bent. "Als jouw kleding een vertaling is geworden van wie jij bent, dan is mijn werk geslaagd.”

With Gratitude,

Gerline 


"I AM, BECAUSE WE ARE"

Laten we kennismaken...